Şahverdi İlkokulu
ŞAHVERDİ MAH. ŞAHVERDİ KÜME EVLERİ SAHVERDI ILKOKULU BLOK NO 18 DERİK / MARDİN

VİZYON

Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.

MİSYON

Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

BAŞARILAR

Okulumuz 2018-2019 Eğitim- Öğretim döneminde sağlık ve hijyen kurallarına uygun bulunduğundan Beyaz Bayrak almaya hak kazanmıştır.

İkili Öğretim

7.30-5.30

Soba

Uydu İnternet (VSAT)

İlçe merkezine 45 km uzaklıktadır.

Okulumuz Şahverdi Mahallesi(köy)